maandag 15 oktober 2018

Memories & More, foto layout maken en tips om je foto's in te gaan plakken.

Vind jij het ook zo leuk om door "oude" fotoboeken te bladeren? Ik wel in ieder geval. Alleen als we de foto's niet meer in gaan plakken dan hebben we straks niets meer om door te bladeren. Hoogste tijd om weer eens iets in te gaan plakken dus. Een paar tips om een begin te maken:

  • Ga het voor jezelf makkelijk maken door niet alles in te willen plakken. maak een keuze in een methode. Bijvoorbeeld een paar foto's per maand.
  • Is dit nog te veel, doe het dan per seizoen. De 4 seizoenen als uitgangspunt en kies daar foto's bij.
  • sla je foto's per jaar op in je bestanden. Maak daarin mapjes per thema. Denk aan familie, vakantie, speciaal evenement, per (klein) kind, familie dingetje etc.
  • kies voor jezelf een kleur en stempel thema. Door het hele jaar een vast iets te gebruiken krijg je rust en eenheid in je album.
  • kies een formaat wat bij jou past. In een groot album, 30,5x30,5 (12x12 inch) kan je veel kwijt op een layout. Memories en More heeft ook een mooie lijn in kleiner formaat. Door te werken in hoezen blijven je albums mooi en kan je heel veel doorbladeren.

Meer tips benoem ik ook in het filmpje bij dit bericht.In deze layout heb ik gewerkt met de set: delightfully detailed Memories & More Card Pack, wispher white cardstock 30,5x30,5, en bijpassende page protectors. Wil je meer weten over deze materialen? Ik vertel je er graag meer over. En natuurlijk zijn ze ook via mij te bestellen.

Zoals in de film benoemd kan je op de meeste vrijdagen in mijn atelier lekker zelf aan de slag en gebruik maken van mijn stempels, stansen, dies en alle andere materialen. 
Tevens organiseer ik maandelijks een Avondje "DOEN" . Meer informatie lees je op de site. Vooraf wel even aanmelden.