woensdag 19 december 2018

Advent challenge dag 19, een creatief feestje vieren!

Vandaag een speciale verjaardagseditie:

Wat is er leuker dan creatief bezig zijn? Juist samen creatief aan de slag.
Gister was ik jarig en ik heb een "woman-only" feestje gevierd. De bijna 30 vrouwen die kwamen konden lekker aan de slag als ze dit wilden. En wie waren er allemaal? Lieve meiden uit mijn leven. Niet iedereen dan werd het echt te vol. Dochter, schoondochter, kadodochter, 6 schoonzussen, schoonmoeder, buurvrouwen en vriendinnen. Een paar konden helaas niet, ook weer logisch in deze drukken tijden. Wat heerlijk om dit samen met jullie te mogen doen. Ik heb genoten.
De meiden konden kiezen of ze gingen stempelen of een kersttoef maken. De meesten kozen voor een toef. Een paar hebben gestempeld. Het was een top avond.
In atelier bij-Ellen heb ik al vaker verjaardagen van anderen mogen vieren. En toen dacht ik dat is natuurlijk voor mijzelf ook wel erg leuk. Wil je ook wel zo je verjaardag vieren? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Velen zijn je ook hierin al voor gegaan en hebben een onvergetelijke gebeurtenis beleefd.

liefs Ellen