dinsdag 11 december 2018

Kylie's Demonstrator Training Blog Hop December 2018, Amazing Life uitwerking van Ellen Liefting

For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language.
Vandaag een bijzonder blogbericht van mij. Ik doe voor het eerst mee met een bloghop. Wat is een bloghop? Je kan via dit bericht door "hoppen" naar andere blogberichten van collega stempelaars. Heerlijk om elkaar inspiratie te delen. Ik doe met deze bloghop mee omdat ik mee doe met de training van Kylie Bertucci om mijn Stampin' Up! activiteiten meer vorm te geven. Een Australische super enthousiaste collega waar ik de afgelopen weken al heel veel geleerd heb. Wil je er meer over weten? Ik vertel je er graag meer over.

Nu over mijn kaart.
Cake, taart hebben we er ooit genoeg van? Ik niet. Ze zeggen als je minder suiker eet dat je dan ook minder behoefte aan suikers gaat krijgen. Daar zit wel iets in. Echter bij alleen al het horen van de naam van sommige bakkerij zaken begint het speeksel al te lopen. Ja ik zit met een kwijl lapje achter mijn scherm......


De stempelset Amazing Life is weer zo'n heerlijke veelzijdige set. Ik heb hier gewerkt met vooral de taart en de leuke tekst. Ik heb het op een filmpje opgenomen zodat je alle ins en outs daar kunt zien en je er ook lekker mee aan de slag kunt gaan.
De set is trouwens pas vanaf 3 januari te koop. Eén van de vele mooie nieuwe sets uit de voorjaarscatalogus. En combineer je het met andere aankopen en besteed je 60 euro dan mag je er gelijk een geweldig kado bij uitkiezen uit de Sale-a-bration catalogs. 

Wil je er meer van weten? Ik vertel je er graag meer over.
Veel inspiratie met deze bloghop.
Liefs Ellen Liefting.

Hieronder de namen van de andere deelnemers. Hop gezellig verder naar de volgende deelnemer.
Veel inspiratie!