zaterdag 26 januari 2019

Labelsetje maken met Happy Tails en bijpassende pons

Voor een hondenliefhebber is deze set denk ik onweerstaanbaar. Ik ben zelf niet met honden opgegroeid echter kan ik inmiddels wel heel erg genieten van "onze" bedrijfshond Django. Hij ligt graag gezellig op het erf, ergens in de schuur of lekker in kantoor. Of als de bloemenstal leeg is vind hij dat ook wel een heel gezellig plekje.Maak een leuk setje met deze labels en verras iemand er mee.  De basis zijn labeltjes Wispher White in combinatie met een velletje design papier uit de Neutrals serie. Met dit papier kan je zoveel verschillende dingen maken. In deze set heb ik gewerkt met de kleur Gray Granite.In het filmpje leg ik uit hoe ik te werk ben gegaan.Natuurlijk is er nog veel meer te maken met deze set. Hou dit blog in de gaten en je gaat veel meer inspiratie zien.


Veel plezier en inspiratie!
liefs Ellen.