vrijdag 8 februari 2019

Daisy Delight simplestampin verjaardagskaart.


Vandaag weer eens een kaartje gemaakt met de set Daisy Delight uit de jaarcatalogus. Met deze set hebben we twee jaar geleden tijdens de creatieve zomercursus heel veel mooie dingen gemaakt. Wil je hier meer voorbeelden van zien kom dan gerust eens langs. Of er weer een nieuwe zomercursus komt? Ik denk het wel. Ik hoor graag of er interesse is en of er wensen zijn.

Bij deze kaart is de basis een kaart van 14,5 x 21 cm in pacific point. Hierop een stukje WW in 10 x 14 cm. Tijdens het stempelen met Bermuda bay en Pacific point heb ik delen van de kaart afgeplakt. Na het zien van het filmpje is alles je vast duidelijk.


Veel inspiratie en plezier.
Liefs Ellen.

Onderstaand een aantal van de producten die ik heb gebruikt. Wil je er meer over weten ik geef je er graag advies over.