maandag 11 februari 2019

Spring is in the air; Kylie's Demonstrator Training Blog Hop February 2019

Is het heel erg winter of voelen we al een beetje lente in de lucht? Als dit blogbericht live gaat ben ik ver weg in een warm land en geniet daar van de zomer. Ik heb voor jullie een felicitatie doosje  ontworpen waar je een jarige job zeker blij mee zult maken. Voor de buitenlandse bezoekers van mijn blog even een korte begroeting in het Engels.

It is very winter or feel we've been a little spring in the air? If this blog post goes live I am far away in a hot country and enjoy the summer. I have for you a congratulatory box designed where you make a birthday person sure happy with it. For foreign visitors to my blog just a brief greeting in English. Use the google translate button if you want to translate the rest also.

Dit blogbericht is een onderdeel van een internationale "blog-hop". Door op de namen verderop in dit bericht te klikken doe je inspiratie op van collega Demo's van over de hele wereld. Ik volg een geweldig leuke training bij Kylie Bertucie uit Australiƫ en doe daarom mee met deze bloghop.

Veel plezier met hoppen....



Als basis heb ik het pizza doosje van Stampin' Up! gebruikt. Een erg mooi, strak doosje wat prima te bestempelen is en een mooie stevige basis is om op en mee te werken.

Ik heb gewerkt met de bundel Wonderful Romance. Een schitterende stempelset die nog meer gaat leven en bruikbaarder wordt met de bijpassende dies. Houd dit blog in de gaten, je gaat veel meer voorbeelden hiervan voorbij zien komen.

In het filmpje neem ik je mee in alle stappen van dit project.




Afmetingen papier voor deksel doosje: 8x8 cm fresh fig, 7,5x7,5 vellum van floral romance
Kaartje Wisper White van 6,5 x 13 cm, op 6,5 rillen. Restjes ww voor teksten.




Op mijn YouTube kanaal vind je dit en natuurlijk nog veel meer inspiratie filmpjes om dit te maken.
Met deze uitleg kan je vast zelf aan de slag. Liever gezellig samen met anderen dit project maken? Dat kan natuurlijk ook. Ik heb een workshop gepland op 26 april, zie de agenda voor meer informatie en aanmelding.. Liever een andere datum samen met anderen plannen? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden. 


Leuk dat je mijn blog bezocht hebt. Heel veel plezier en inspiratie bij de vele collega Stampin' Up! demonstratrices van over de hele wereld.


Liefs Ellen.

Onderstaande materialen heb ik onder andere gebruikt: