maandag 11 maart 2019

bloghop Kylie's Demonstrator Training, Home to Roost in een speciale techniek.

De laatste maand van de Sale-A-Bration 2019 is 11 dagen oud. Hoogste tijd om iedereen nog even wakker te schudden die wellicht nog iets extra's wil krijgen. Ja krijgen.
Deze geweldige set is niet te koop, alleen maar te "krijgen" bij aankoop van 60 euro aan producten.
De Home to Roost. Ik vertel je er graag meer over.

Welcome to my Dutch blog. Use the google translate button to translate the text. Have fun.

Deze week ga je hier iedere dag voorbeelden mee zien. Hij is zo leuk daar laat ik jullie graag van mee genieten.

Dit speciale blogbericht doet weer mee met de Internationale blog hop van Kylie's Demonstrator Training Bloghop. Ga naar de lijst met mede demonstrators en hop lekker mee over de hele wereld. Heerlijk veel inspiratie opdoen. Heel veel plezier.Vandaag wil ik jullie graag meenemen in een leuke techniek. Niet nieuw, wel weer even op z'n Ellens aangepast. Je hebt een grote "vlakke" stempel nodig, eventueel met een klein patroontje. De bokeh dots set is er perfect voor. Hoe ik de kaart gemaakt heb zie je in mijn Youtube filmpje. Veel plezier in ieder geval.
In dit voorbeeld heb ik gewerkt met de inktkleuren Sahara Sand en Soft Suede.


Tijdens de FB live uitzending laat ik eerst de bruine variant zien. Vervolgens laat ik me inspireren door deze foto en ga met kleuren aan de slag. Ik ben net terug van een geweldige vakantie naar Indonesiƫ. Op Bali zijn we naar een vogelpark geweest en daar liep onder andere deze zeer kleurrijke vogel rond. De gebruikte kleuren zijn: basis Sahara Sand, Blueberry Bushel, Mango Melody, Real Red.

Veel plezier en inspiratie:
Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten en tekst

Ik wens je heel veel inspiratie en plezier met deze geweldige lijst. Hop over de wereld:

Dit zijn o.a. de stempel sets die ik gebruikt heb. Wil je er meer over weten, ik help je graag verder.
Liefs Ellen.