dinsdag 26 maart 2019

Laatste week van de Sale-A-Bration. Bestel deze week nog met leuke extra's of sluit je aan bij mijn STMPLN Team.

De eerste 3 maanden van het jaar staan bij Stampin' Up! altijd in het teken van de hele mooie aanbiedingen. Heel veel extra's en mooie acties. Velen hebben al gebruik gemaakt van deze leuke actie. Ik kan het niet nalaten om jou ook nog even te herinneren aan de leuke extra's waar ook jij gebruik van kunt maken.


In de webshop vind je alle actuele items die je kunt krijgen. Kijkt op dit blog naar de diverse bestelmogelijkheden. Of mail me de bestelnummers uiterlijk vrijdagochtend door en ik ga het voor je regelen. Nieuwe klanten dienen vooraf te betalen.


En twijfel je nog of je bij mijn leuke team wilt instappen? Stop met twijfelen. Nu is het moment om dit te doen. Meld jezelf aan of neem contact met me op. zie de keuzebalken in dit blog.

Plezier en succes.
Liefs Ellen.