maandag 25 maart 2019

Verloting super bokaal op 1 april! En dit is geen grap!

Een goede 1 april grap is geweldig leuk. Ik weet dat er ooit op mijn oude werk een melding van de directie uitging dat we hele bijzondere stropdassen of shawltjes moesten gaan dragen. De commentaren waren hilarisch. De ontknoping op 1 april nog meer.

Dit is echter absoluut geen grap. Ik ga deze bokaal echt op 1 april verloten. Onder alle nieuwsbrief lezers van mijn site bij-Ellen.
Hoe meld je je aan:
https://bij-ellen.nl/contact/ ga naar deze pagina, scroll naar beneden waar staat inschrijven voor de nieuwsbrief. Vul je mailadres, naam en achternaam in en heel belangrijk klik op verzenden. Je ziet dan een vervolg scherm waarop je ook je voorkeuren kunt aangeven. Ben je ge├»nteresseerd in het STMPLN gebeuren? Klik dit dan ook aan. Je kan je ten alle tijden ook weer uitschrijven.Eerder dacht ik een combi te kunnen maken uit alle abonnees van de verschillende kanalen. Echter ik kan niet van alles de namen etc. achterhalen.
Het loont echter zekers om iedereen te stimuleren om de abonnee knop aan te klikken. Als er op 1 april 100 of meer abonnees zijn verloot ik een extra prijs.Wie weet neem ik op 1 april wel contact met jou op!

Liefs Ellen.