maandag 8 april 2019

Kylie's Demonstrator Training International Blog hop. Colorful Seasons in de hoofdrol. Hop je mee over de wereld voor inspiratie?

Vandaag weer een blog bericht met een internationaal karakter. Welkom op mijn blog van alle windstreken in de wereld. Leuk dat je ook hier een kijkje neemt. Vandaag ben ik weer één van de stops in de bloghop van "Kylie's demonstrator training International blog hop"

You can translate this blog by de google translate button!Vandaag een leuk boekje waar je iets meer in kunt schrijven. Of een foto in plakken. Of wat extra dingen op plakken. Kortom, volop mogelijkheden met dit eenvoudige boekje. Ik heb het voorbeeld in inches uitgewerkt. Kom je er niet uit, neem dan gerust even contact met me op.

De basis is een strook WW van 4 x 12". Ril deze eerst op 4 en 8" en daarna ook de schuine kanten verbinden.
Van stevig design papier snij je een vierkant van 4,5 x 4,5" en snij deze schuin doormidden. Hier heb ik het geweldige papier van de "share what you love" serie gebruikt.
verder heb je nog een stukje lint van van 12"inches nodig.

Het ww heb ik bestempeld. Ik heb van de tak "lijnen" gemaakt zodat je hier iets op kunt schrijven.


Ook heb ik de vlakken niet door laten lopen. Echt vlak voor vlak bestempeld.


Ik heb het boekje in elkaar gezet door op één zijkant een stukje lint te plakken en vervolgens de kaft erop geplakt. De andere kant heeft geen lintje.

Het boekje vervolgens afgewerkt met wat uitgestansde figuren.

Dit boekje heb ik gemaakt tijdens een Facebook Live uitzending. De opname is hier terug te zien. Op mijn YouTube kanaal vind je nog veel meer inspiratie en uitleg van heel veel projecten. Abonneer je snel op mijn kanaal en je mist geen enkel filmpje meer.

Wil je meer, internationale, inspiratie? Lees en klik dan vooral door.

Hieronder vind je de namen van vele creatieve collega demonstrators. Veel plezier en inspiratie ook op deze bloggen.
Wil je meer informatie over de gebruikte technieken of materialen. Ik adviseer je er graag over.
Liefs Ellen.