donderdag 18 april 2019

Maskeren! Een leuke techniek waar je verrassende resultaten mee kunt krijgen

Geinspireerd op een kaart die ik bij Liesbeth op de Art Specially beurs maakte heb ik de vertaling gemaakt naar een kaart met natuurlijk Stampin' Up! materialen.


Ik heb voor deze kaart gewerkt met de set Wonderful Moments. En ach ja dit is toch altijd een mooi moment om een kaart voor te maken en te geven.


Eerst de aanstaande moeder gestempeld. Deze vervolgens goed afgedekt en kleur eromheen gesponsd. De crackle paint achtergrond stempel met zwarte memento beinkt en willekeurig wat afdrukken langs de rand gemaakt. Vervolgens nog wat toepasselijke stempelafdrukken toegevoegd. Hier uit de set first steps.


De kaart die ik op de beurs maakte is gemaakt op chromolux papier van Jen Compen. De gebruikte stempels zijn van de Stampin Cottage.Veel plezier en inspiratie.
Liefs Ellen.

Wil je meer informatie over de gebruikte technieken of materialen. Ik adviseer je er graag over.