zaterdag 27 april 2019

Teamavond: Stampin' Up! STMPLN team van Ellen Liefting in Rinnegom

Wat is en blijft leuk? Inderdaad stempelen. En wat is nog leuker? Als je dit samen kan doen. Met een vriendin, je zus, je buurvrouw, je dochter of je neefje.

Of met je eigen STMPLN team. Ja dat is helemaal een feestje. Ongeveer 1x per 1,5 maand komen we bij elkaar voor een gezellige, creatieve en inspirerende avond.

We praten bij over onze persoonlijke dingen en over de actuele Stampin' Up! zaken.

We maken voor elkaar een ATC kaartje. Een kaartje met een vaste afmeting van 2,5 x 3,5" (inch) volgens een thema wat we samen afspreken. Voor deze avond was het thema dieren. Zo leuk hoe iedereen hier zijn eigen invulling aan geeft. Iedereen geeft even een uitleg over de gebruikte techniek en deze inspiratie is alvast weer gedeeld.


 Vervolgens gaan we natuurlijk lekker aan de slag. Deze avond was het verzoek gedaan om samen aan de slag te gaan met de SU stempelset in 2 stappen. Bijvoorbeeld de vuurtorens uit de set High Tide. Een handige tip is in ieder geval om te beginnen met de donkerste kleur. De lichtere kleur die je daarna stempelt is dan beter doorheen te kijken.

In dit voorbeeld is gestempeld met Night of Navy in combi met Gray Granite.


Vervolgens is het kaartje verwerkt in een leuk hoesje wat je zo maakt met de super Tag topper pons.

Wil ook jij meer weten over dit leuke STMPLN team? Je lijst er meer over in dit blog onder de tab STMPLN Team. En natuurlijk vertel ik je er ook graag meer over.

Veel plezier en inspiratie.
Liefs Ellen.