zaterdag 6 april 2019

Vibrant Vases stempel in combinatie met de pons. Hoe gebruik je die nou zou optimaal mogelijk.

De pons die ontworpen is bij de set Vibrant Vases en ook nog een andere set uit de jaarcatalogus, nl. de Varied Vases is handig als je wat meer informatie er bij hebt. Ik zeg heel eerlijk, ik dacht eerst dat is niet handig. Altijd zoveel dingen tegelijk, zonde van mijn papier. Ik kom daarop terug. Met de tips uit dit filmpje kan je hele leuke kaarten of andere creaties in een handomdraai maken. Zoals bijvoorbeeld deze kaart.In dit filmpje leg ik uit hoe je deze kaart maakt. Tevens laat ik je zien hoe je eenvoudig zelf een mal maakt en veel handiger de bijpassende pons kunt gebruiken.
Soms weet je nog niet waar je een kaart voor gaat gebruiken. Dan kan je een tekst labeltje ook later toevoegen.

Veel plezier en inspiratie.
Wil je meer informatie over de gebruikte technieken of materialen. Ik adviseer je er graag over.

Li