maandag 13 mei 2019

Bloemenvreugde in de Kylie's Demonstrator Training Blog Hop

De zomer zit in de lucht. Bloemen mogen gezaaid. De lente is in zijn volle bloei. Heerlijk om aan de slag te gaan in de tuin. En natuurlijk ook lekker aan de slag met je hobbymaterialen.

Welcome also to all the international readers. Please use the translate button to translate this message to your preferred language.

Vandaag laat ik je zien hoe je een leuke verpakking kan maken voor bijvoorbeeld een kadobon. Lekker aan de slag met het vrolijke Happiness Blooms Designer Series Paper. Ik heb het idee ergens op het internet gezien. Sorry weet niet meer van wie. Dankjewel collega voor de inspiratie.
Een stempel, een pons, papier, inkt, lijm en goede zin. Ook jij kan hier vast iets mee.

Basispapier: 15 x 19 cm ( hier lovely lipstick cardstock); rillen op 5 en 14 cm
Design papier: 2 strookjes van 14,5 x 4,5 cm
Wikkel/ riempje: ong. 3 x 21 cm ; rillen op 5,8 cm. beide kanten

basis en DSP hoeken afronden.
wat restjes papier om bloemen en versiering te maken.


Op mijn YouTube kanaal vind je nog veel meer inspirerende voorbeelden met uitleg. Abonneer je gelijk dan hoef je geen bericht meer te missen. Daar vind je ook de volledige film. Iets ging anders in de techniek zullen we maar zeggen.


Ik doe vandaag weer mee met de internationale blog hop van Kylie's Demomstrator Training Blog Hop. Inspiratie van over de hele wereld.
Hop gezellig door naar de vele leuke, mooie, inspirerende voorbeelden van collega Demonstrators. Leuk als je een berichtje achterlaat.