maandag 27 mei 2019

Doe meer met je mooie design papier in combinatie met de SU set Floral Essence

Vorige week kreeg ik de vraag hoe je design papier in een kaart kan verwerken. Deze week neem ik  je mee in heel veel voorbeelden.

Vandaag de eerste in deze serie. Ik heb deze tijdens de FB live uitzending van maandag middag 14 uur gemaakt. Je kan deze altijd terug zien via dit blog of op YouTube.

Soms is het zo lastig om mooi papier te gebruiken. Als heel vel is het zo mooi. Ik denk dat velen dit herkennen en daarom ook veel papier in de kast hebben liggen. Echter waar hebben we het ooit voor gekocht? Om te gebruiken. Kylie Bertucci heeft een hele groep gemaakt over dit onderwerp. Loveitandchopit. Ik heb me er deels door laten inspireren. Neem zekers een een kijkje op één van haar vele kanalen. Erg leuk.Nodig en maten:
De basis kaart, hier van Calypso Coral is 28 x 10,5 cm, gerild op 14,5 cm.
de grote "mat" in Blackberry bliss is 13,5 x 9,5 cm. ( ik heb hier een paar bloemen uitgeponst, zie je niet, kaart wordt lichter en bloemen kan je weer gebruiken)
de twee bovenste kaartjes zijn 6,5 x 9 cm. 1x uit design papier en 1x uit Whisper White

verder een stukje lint, een restje WW voor de label. De tekst van harte Gefeliciteerd heb ik gebruikt uit de set De mooiste momenten.

De uitleg van deze kaart doe ik tijdens deze fb live. Je kan hem natuurlijk altijd terug zien. 
De meeste materialen die ik tijdens deze FB live heb gebruikt zijn nu nog niet te koop. Je kan ze wel alvast bij me bestellen. Echter ik kan ze vanaf 4 juni ook voor jou bestellen. Wil je mee doen met de geweldige creatieve zomercursus die ik ook met deze bundel ga doen? Laat het me z.s.m. weten. In de agenda op mijn site lees je er meer over.