zondag 5 mei 2019

Live & Inkin, Global Facebook Live Hop: Vintage Baby Bear by Ellen Liefting.

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt. Kijk vooral lekker rond. Veel inspiratie!You can translate this blog by using de Google translate button on this page!

Zondag 5 mei heb ik de aftrap gedaan van een heel nieuw iets. Een Facebook live hop. Wat is dit?


17 Stampin' Up! demonstratrices uit
5 verschillende landen geven je
6 dagen lang inspiratie met
1 thema, namelijk retiring producten. oftewel producten die na 4 juni niet meer bij SU te bestellen zijn.

Vanwege het internationale karakter heb ik de fb live in het Engels gedaan. Ja in mijn Engels.Dit is het project van de FB live. Onderaan dit bericht de maten en gebruikte materialen.

Hieronder de YouTube opname van mijn FB live. Neem regelmatig een kijkje op mijn YouTube kanaal voor meer inspiratie. Beter nog, abonneer je op mijn kanaal en je mist geen filmpjes meer.

De techniek kan je natuurlijk ook heel goed gebruiken op een ander project. Bijvoorbeeld op een leuke kado verpakking. De grote kadozak is gemaakt van een heel vel 30x30 soft suede papier. Met de giftbagpunchboard heb je dit zo gemaakt. De meest gedetailleerde beer heb ik een aantal malen afgedrukt op het papier ook met soft suede inkt. Maak de kadoverpakking extra feestelijk met lintjes en versiersels.Wil je meer inspiratie opdoen, kijk dan de komende 6 dagen zekers naar de FB live's van de andere Stampin' Up! demonstratrices. En natuurlijk leuk als je ook daar iets bij schrijft. Het schema staat op mijn fb pagina met direct de linken naar de andere demo's.Dankjewel voor je bezoek aan mijn blog. Veel plezier en inspiratie. Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 

Liefs Ellen.


Papier:
Whisper White: 7x9 cm (2 3/4 x 3,5") voor beertje en 10x14 cm basis laag ( 4x 5,5")
Blasic Black: 7,2 x 9,2 cm en 10,2 x 14,2
Crumb Cake: 14,5 x 21 cm ( rillen op 10,5 cm)
Design papier neutrals

Inkten:
Van donker naar licht: Soft Suede, Crumb Cake, Sahara Sand voor de beer afdrukken.
Early Espresso voor de crackle en het sponsen langs de randen.

Stempels: Heb je interesse in deze producten, wacht niet te lang, op=op!