zondag 30 juni 2019

Afsluitende kaartjes van een week vol Hugs from Shelli

Ik hoop dat je deze week veel inspiratie hebt opgedaan wat je allemaal kunt doen met de Paper Pumpkin kit Hugs from Shelli. Wil je nog meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op het speciale pinterest bord wat ik heb aangemaakt.  https://nl.pinterest.com/ellenliefting/stampin-up-hugs-from-shelli-kit/

Ik zou het heel leuk vinden als je me een foto of foto's stuurt van jouw projecten. Ik zal deze dan ook op dit bord plaatsten.Vandaag twee voorbeeldjes van schattige kaartjes met alleen maar het bloemetje langs de rand gestempeld. Dezelfde kleur inkt als basis papier gebruikt. Het blauwe kaartje is licht langs de randen gesponst.

Veel plezier nog met je kit. En heb je hem nog niet? Wacht dan niet te lang met beslissen. Het is echt een op=op item.