maandag 10 juni 2019

Floral Essence in the picture for Kyie's Demonstrator Training Blog Hop.

Sommige stempel sets zijn zo veelzijdig. Daar raak je nooit mee uitgespeeld. De Floral Esence is er zo één. Vandaag een voorbeeld die ook gemaakt wordt tijdens de Creatieve zomercursus 2019. 3 avonden heerlijk aan de slag met één set. En natuurlijk een geweldige leuke groep cursisten.

Vandaag doet het voorbeeld mee in de blog hop van Kylie's Demonstrator Traning blog hop.

Dear international readers, please use the translate button on this blog to translate this message to your preferred language.

Vorige week hadden we even heerlijk een weekje vrij. Lekker weg in Nederland. Een heerlijke week samen. Wat maakt een vakantie voor mij helemaal compleet? Heerlijk een workshop volgen bij collega stempelaars. Vrijdag schoof ik aan bij de workshop van Anne bij the Stamping Cottage. Het adres achter het Art Specially event. Het jaarlijkse stempel feestje in Nederland. Heel veel merken en mensen uit de stempel wereld komen hier samen. Soms is gelukkig ook Stampin' Up! hier aanwezig.

Wat heb ik vrijdag geleerd en natuurlijk nu gemaakt met onze mooie Stampin' Up! producten. Een mini journal. De basis kan gemaakt worden m.b.v. een mal. Ik heb echter alles omgerekend en het verwerkt tot een doe het zelf project. De uitleg hiervan volgt later.Het is een mini boekje waar je bijvoorbeeld kleine boekjes in kunt doen. Of een leuke enveloppe en een kaartje. Heel veel mogelijkheden.
Leuk dat je mijn blog bezocht hebt. Wil je meer weten of inspiratie ontvangen? Hou mijn blog of alle andere sociale media dan in de gaten.En wil je nog meer inspiratie opdoen? Dan zou ik zeker mee hoppen naar de blogs van de collega demonstratrices van over de hele wereld. Deze internationale bloghop is weer een mooi voorbeeld van de verbindingen die er ontstaan als mensen samen creatief aan de slag gaan. Het kan over de hele wereld. Maar ook gewoon lekker in je eigen huiskamer. Of in mijn heerlijke atelier. Heel veel plezier met hoppen.