maandag 24 juni 2019

Stampin' Up! Hugs from Shelli "starter" kit, zomerse snelle kaartjes.

Een heel leuk doosje gevuld met allemaal mooie leuke materialen. Maak jij hier ook je mooiste kaarten binnenkort mee? Inmiddels heb ik deze kit al een paar weken in huis en al heel veel verschillende dingen mee gemaakt. Eerst de 12 kaarten die in de set zitten. En daarna verder er mee met eigen papier.

Vandaag een super snel, eenvoudig en mooi kaartje wat iedereen kan maken. Tijdens mijn fb live van liet ik het je al snel zien.


Ik heb als basis kant en klare Note cards van SU gebruikt. Een Whisper White en een Very Vanilla. Het design papier heb ik gesneden op 8 x 8 cm en dit schuin door gesneden. De rest wijst voor zich.

In het filmpje zie je hoe je dit heel eenvoudig zelf kunt maken.Meer inspiratie, voorbeelden van kaarten en andere projecten vind je in het pinterest bord wat ik hiervoor aangemaakt heb.