dinsdag 30 juli 2019

De week van 3x meer doen met je stempels,laat je inspireren.

Soms is het misschien lastig om de vertaling te maken van je eigen stempels naar de stempels die ik gebruikt. Daarom deze week op mijn blog alles in drievoud! Alle voorbeelden krijg je te zien in 3 verschillende uitvoeringen. Blijven kijken dus. En wil je er meer over weten? Ik vind het leuk om met je aan de slag te gaan.Ik ga deze week aan de slag met 3 stempelsets. Ieder voorbeeld zal ik met alle 3 de sets gaan maken. Zo zie je dus hoe de basis hetzelfde blijft en toch hele andere resultaten geeft.

Tijdens mijn fb live, iedere maandagavond om 19.30 uur via mijn fb pagina bij-Ellen, heb ik deze kaarten gemaakt. Ik laat je daarin stap voor stap zien hoe ze opgebouwd zijn.

De kleuren heb ik bepaald met behulp van de colorcoach. Een handig document waarbij je een voorstel krijgt om eens andere kleuren te combineren. Bij Stampin' Up! hebben ze heel veel kennis over kleuren en combinaties. Ik gebruik die kennis graag. Natuurlijk blijft het ook altijd een geval van smaak en persoonlijke voorkeur. Ik had deze kleuren zelf nooit zo gepakt. Extra leuk om er mee aan de slag te gaan.De kleuren van deze week zijn dan ook hoofdzakelijk:
Early Espresso
Cherry Cobbler
So Saffron
Deze heb ik gebruikt in inkt en papier. In combinatie met Whisper White papier.

De achtergrond is gemaakt met de "inkt-dry-brush" techniek. Zo noem ik hem tenminste.;)

Wil je het proces geheel zien? Bekijk het filmpje dan. Hieronder klikken of via mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=KXi7Xln11iI