maandag 1 juli 2019

Stampin' Up! To a wild rose, kaart met "belly-band" voor Kylie's International Blog Highlight July 2019

Leuk om weer mee te doen met het Internationale Hightlight evenement van Kylie Bertucci.
Leuk dat je mijn blog bezoekt en nog leuker als je ook op mijn kaart wilt stemmen.Bij voldoende stemmen mag ik eind van de maand meedoen met een Internationale Winners bloghop. Wil je op mij stemmen, of in ieder geval nog meer mooie kaarten zien, ga dan naar dit blogbericht van Kylie. Klik op deze tekst. 


Voor het model deze kaart heb ik me laten inspireren door Jennifer McGuire, dankjewel voor de inspiratie. Weer eens een ander model en iets complexer dan anders.

De maten en gebruikte materialen:
Een Whisper White basiskaart van 21 x 10,5 cm, rillen op 10,5 cm
2x Perenial Essence design papier van 7,5 x 7,5 cm, diagonaal rillen/vouwen diagonale flappen aan iedere zijkant.
Rococo Tose van 11 x 11 cm, 'achterwandje/grootste basis achter de ww en de driehoekjes
Belly Band  4 x ca. 23 cm ( indien uit A4 kan 21 cm ook en dan achter de bloemen aan de voorkant aan elkaar maken)
Restjes papier om afdrukken te maken en deze met de bijpassende dies uit te snijden.


De belly band om de kaart gedaan. Een plaatje toch om te krijgen? Met een lieve tekst op de kaart kan je zekers iemand een hart onder de riem steken die dit nodig heeft.


De belly band is een werkstukje op zich. Altijd leuk om even om een cadeautje te maken. Afwerken met de diverse afdrukken en dies.


De WW basis kaart bestempelen met de distinktive stempels. Ik heb de omtrek van de rose met de eerste afdruk van de Rococo Rose gestempeld. De inhouds kleur is de 2e afdruk. Eerst afdrukken op een kladje. Ook de blaadjes, hier gestempeld met Pretty Peacock heb ik afwisselend met 1e, 2e of 3e afdrukken gemaakt.

Het design papier Perennial Essence  maakt het geheel helemaal compleet.

Vind je mijn kaart mooi dan zou ik het heel leuk vinden als je op mij wilt stemmen. Je kunt op mij stemmen door naar deze pagina te gaan.

Wil je op mij stemmen? Of nog meer inspiratie opdoen? Klik dan hier naar het blog van Kylie Bertucci en breng je stem op mij uit. Dankjewel!