maandag 8 juli 2019

Tropical Chic in de hoofdrol bij Kylie's Demonstrator Training Blog Hop July 2019

Deze week staat de set Tropical Chic in de hoofdrol. Het is tenslotte zomer! Nou ja seizoenstechnisch dan. Het weer laat nog iets te wensen over. Mooi binnen knutselweer.

Dear international readers, please use the translate button on this blog to translate this message to your preferred language.

Van deze stempelset krijg ik altijd een blij, beetje tropisch, zomers gevoel. Herkenbaar?
Vandaag lekker aan de slag met de stempels en de dies. Ik merk dat als ik mijn bigshot gewoon in de buurt zet ik hem veel vaker gebruik. Er kan zoveel mee. Deze techniek heb ik ergens op YouTube voorbij zien komen. Vorige week liet ik het ook al zien met de To a wild rose set. 

Met met het mooie varen blad in het midden uitgesneden. In de fb live film kan je precies zien hoe het in zijn werk gaat.


Neem eens een kijkje op mijn YouTube kanaal, je vind daar o.a. de ongemonteerde opname van mijn fb live met o.a. deze kaart. https://www.youtube.com/watch?v=vA63XZY7TgM&feature=youtu.be


De basiskaart van Whisper White is 10,5 x 29,5cm. Rillen aan beiden kanten op 7,4 cm en naar het midden sluitend vouwen.

In dit voorbeeld heb ik het het Design Papier gewerkt van de In color van vorig jaar. Niet op tijd voorraad aangevuld.....
Vandaag is dit blogbericht weer een onderdeel van een deze internationale bloghop. Zo bijzonder om samen met collega demonstratrices van over de hele wereld een lijst te maken. Hieronder vind je de lijst met collega's. Veel plezier en inspiratie op de bloggen.