dinsdag 16 juli 2019

Tulpen week, vandaag een stempeltechniekje met o.a. embossing poeder, Stampin' Up! Frisse Wind.

Deze week ga je vooral tulpen projecten zijn op mijn blog. Waarom? Ja ik ben natuurlijk een tulpen fan. Hoe kan het ook anders als je partner tulpen broeier en bollenkweker is.

Vandaag heb ik een soort tegeltjes gemaakt. De pons uit de kerst set Christmas Tradition (nog steeds in de uitverkoop te koop voor maar € 21,60) is echt een top pons. Voor zoveel leuke dingen te gebruiken.

Vandaag heb ik met de ponst tegeltjes gemaakt.
Meer zie je in mijn fb live uitzending. Binnenkort op mijn YouTube kanaal terug te zien. Nu ook nog te zien via FB. En abonneer je dan gelijk even op mijn kanaal dan hoef je geen filmpje meer te missen.  https://www.youtube.com/playlist?list=PLcX4uOmJRnh5JpPhFL1yKLDbu21IkC00G
Ik heb hier gewerkt met de kleuren Seaside Spray en Bluebarry Bushel. Zowel de inkt als het papier natuurlijk in dezelfde kleuren. Tevens gebruik gemaakt van Versamark inkt in combinatie met het clear en embossing poeder. De langwerpige tegeltjes kaart heb ik na de fijne embossingpoeder bewerkt met het grove dikke Utee poeder. Dan heb je heel snel een dikke laag.