dinsdag 27 augustus 2019

Kleurrijke Piece of cake met een mooie woordenschat

Het is bijzonder tropisch warm hier voor de tijd van het jaar. Ik kreeg zin in een vrolijke, kleurrijke kaart. De stempelset Piece of Cake staat deze week in de hoofdrol in combinatie met de nederlandse set Woordenschat. Je gaat weer veel leuke voorbeelden voorbij zien komen.Het leuke van deze set is de veelzijdigheid. De combinatie van de pons met de stempelset zorgt voor leuke, mooie en snelle resultaten.

Uit mijn restjes papierbak heb ik heel veel taartjes en schaaltjes geponst. Met de Stamparatus is het heel eenvoudig om snel ze allemaal even te stempelen. In mijn filmpje leg ik het je graag allemaal uit. Terug te zien via mijn fb pagina en zsm ook via youtube.Benodigdheden:
Basiskaart: 17 x 21 cm, rillen op 8,5 (pacific point)
Whisper White: 8 x 20,5 cm.
restjes gekleurd cardstock

Veel plezier!


Trek even een hulplijntje op je kaart om de taartschalen mooi uit te lijnen.


Dit is de kaart met een andere kleurstelling, basis Calypso Coral