dinsdag 20 augustus 2019

Pluk de dag met een schetsboekje


Van 14 tot 21 augustus ben ik op pad met mijn dochter Eefje. Natuurlijk kan ik niet zonder creatieve materialen op pad. Daarom heb ik deze boekjes gemaakt. Voor ons allebei eentje. Na mijn vakantie zie je wat ik er mee gedaan heb.

Zelf een leuk boekje maken? Of één van de andere voorbeelden die de afgelopen dagen voorbij zijn gekomen met de set Pluk de dag?  Dat kan bij atelier bij-Ellen. Wat we precies gaan doen is nog even een verrassing.

Op zaterdag 21 september geef ik een workshop met deze geweldige set. Je leest er meer over door deze link te volgen. https://bij-ellen.nl/agenda/?a=full&id=287 je komt dan in de agenda van mijn site met meer informatie. Ook kan je je daar aanmelden. Leuk je de 21e te zien. Meld je op tijd aan, uiterlijk 7 september zodat ik ook voor jou deze set kan bestellen!