maandag 9 september 2019

Bijzondere pompoenen met de harvest hellos in Kylie's Demonstrator Training Blog Hop September 2019

Vandaag pompoenen en herfst in de hoofdrol. Dit bericht is één van de inzendingen in de Bloghop van de training die ik doe bij Kylie. Oftewel Kylie's Demonstrator Training Blog Hop September 2019. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Veel plezier.

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten en tekst

To all the international guests, please use te google translate button to choose your languege.


Een herfstschaaltje vol met de geweldige kleine doosjes. Gemaakt met de Mini curvy keepsakes box. Deze ga ik vast het hele jaar gebruiken. In deze herfstperiode vul ik ze met een bouillon blokje en een pompoensoep receptje. Hou dit blog in de gaten om die te zien!

Iedere pompoen is anders. Leuk om zo te experimenteren met verschillende technieken.Aan de doosje heb ik pompoentjes gemaakt en deze met verschillende technieken bewerkt. In mijn fb live laat ik je zien hoe ik dit gedaan heb.


Via deze link kom je op mijn YouTube kanaal: . Abonneer je gelijk dan mis geen filmpje meer van mij.


Ik heb in dit voorbeeld pompoentjes gemaakt op thick Whisper White, Pumpkin Pie en Mossy meadow cardstock.
Gestempeld met Pumpkin Pie en Early Espresso. De Crackle Paint stempel beinkt met Early Espresso.

De doosjes heb ik gemaakt met het designpapier Country Lane. Deze is nu nog te koop in de Clearance Rack. Op=op.

De dye van het doosje is zowel in een bundel als los te bestellen.

Veel plezier met het maken van jouw doosjes en pompoenen. Vanaf donderdag 12 september is de pompoenen markt bij Ellen geopend. Tot 11 november ben ik bijna altijd van donderdag tm. zondag geopend. Op de andere dagen ben ik er ook vaak. Echter kan het ook zijn dat ik even op pad ben. Er is in die tijd van alles te doen.

Dankjewel voor je bezoek aan mijn blog. Leuk!

Natuurlijk wil je ook zien wat mijn medecursisten gemaakt hebben. Hop daarom gezellig naar het volgende blog.