dinsdag 10 september 2019

Bloemschikken in moderne herfst schikking

Zoals jullie misschien wel weten vind ik heel veel verschillende dingen leuk. Herkenbaar?

Bloemschikken is een andere passie van mij. Ik heb diverse vakopleidingen en daarna ook masterclasses gevolgd en daardoor alleen maar enthousiaster geworden. De combinatie van papier en bloemen is geweldig.

Regelmatig geef ik in mijn atelier ook bloemschikworkshops.
Zaterdag 14 september kan je dit geweldige stuk komen maken.

moderne herfst
 In het voorjaar mocht ik op uitnodiging een avond bijwonen en aan de slag op zwarte oase. Ik was zeer blij verrast met het resultaat. Velen hebben het stuk toen gezien en wilden hier ook zelf mee aan de slag. Daarom nu een workshop ingepland. De keuze van de bloemen is afhankelijk van het seizoen en daardoor het aanbod.
Compleet inclusief alle materialen: € 27,50
Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een betaalverzoek. Na ontvangst van je betaling is je reservering definitief.
Kan je deze datum niet? In oktober wordt de workshop nog een keer gegeven. Dan een iets andere, uitgebreidere, uitvoering. Zie de agenda voor de data.
Wil je dit stuk met een groep van minimaal 8 personen op een ander moment doen? Neem dan contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken.
modern bloemschikken op zwarte oase
Opgeven doe je door mij te mailen via [email protected] of via deze link https://bij-ellen.nl/agenda/?a=full&id=289 een berichtje te sturen.
Meld je snel aan, er zijn nu nog plekken vrij.
In oktober wordt de worskhop nog een keer gegeven. Zie de site voor meer informatie. https://bij-ellen.nl/agenda/?a=full&id=290 De workshop is dan uitgebreid tot een herfstarrangement. Meer herfstmaterialen.
Lieve groet Ellen.