woensdag 25 september 2019

Geboortekaartje voor ons jongste kleinkind met olifantjes in de hoofdrol

Afgelopen maandag had ik een mooie drukke dag. De fb live had ik al afgezegd, er moest echt veel op het land gebeuren. Pompoenen oogsten en van het land halen. Ja hoor Ellen weer op de trekker.

Eind van de middag werden we verrast door een mooi telefoontje. Roos was geboren en alles gaat goed met moeder, vader, zusje en kindje. Natuurlijk gelijk even gekeken. Ik had tenslotte al vrij gepland. Wat een wondertje. Ik noem mijn "extra" kinderen kadootjes en dit is dan dus een kado-kleindochter.

Natuurlijk aan de slag met papier, stempels en inkt. Het meeste van het kraampakket was gelukkig al klaar.


De naam Roos inspireerde mij om de achtergrond te stempelen met To a wild rose. Alles in de kleur Roccoco Rose. De olifantjes zijn van de set Little Elephant. Stempels in combinatie met een pons. Altijd leuk om mee te werken. De letters heb ik gemaakt met de dies van de set Layering Alphabet.

De kaartjes op de kadootjes natuurlijk ook in stijl gemaakt. Lekker vrolijk in alle kleurtjes.


De hydrofiel luier en washand heb ik bestempeld met de Rococco Rose inkt en daarna met een Stampin Blend ingekleurd. De luier had ik wel eerst gewassen en gestreken. Binnenkort zal ik meer over stempelen op textiel publiceren.Trotse oma.


Dankjewel voor je bezoek aan mijn blog.
Veel plezier en inspiratie.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg jouw bestelling graag voor je.
Liefs Ellen.