donderdag 5 september 2019

Lekker namaken. Oftewel 'casen'. Eenvoudige, snelle kaarten met Celebrate with cake set.

Vandaag ga ik je mee nemen in de basis van het stempelen. Saai! Echt niet. Want soms heb je gewoon even zelf helemaal geen inspiratie. Of je vindt een voorbeeld gewoon heel erg mooi. Dan mag je dat voorbeeld best gebruiken om mee aan de slag te gaan. Wel is het leuk om de eer voor het ontwerp bij de maker te laten. De voorbeelden van Stampin' Up!

                          

Vandaag ga ik heerlijk aan de slag met voorbeelden uit een kleine extra catalogus van Stampin' Up! Speciaal ontworpen voor beginnende stempelaars. Echter ook voor ervaren rotten in het vak is dit heel leuk om te doen. Tijdens mijn fb live van maandag 2 september heb je gezellig mee kunnen genieten. Ik heb een andere kleurstelling gekozen dan die uit de catalogus. Jij kiest natuurlijk jouw eigen smaak kleurstelling.

Wil je zien hoe ik met deze materialen aan de slag ga? Bekijk dan de replay van mijn FaceBook live van maandag 2 september j.l. op mijn YouTube kanaal.
Nog even een ander berichtje. De afgelopen periode heb ik dagelijks een blogbericht gepost. Iedere dag om 14 uur ging er een post live. Compleet met uitleg, bijna altijd, en veel andere informatie er bij. Superleuk om te doen. Echter ook wel intensief. En doordat ik een set de hele week in de hoofdrol wilde hebben wilde ik niet nog wat anders ook delen. Ik streef er nog steeds naar om dagelijks te posten. Minimaal ma/woe/vrij en weekend. En tussendoor misschien gewoon een ander berichtje. Heb je vragen of opmerkingen, ik hoor of lees het graag.

Op pagina 10 en 11 van deze catalogus vind je deze set. Je kan alle benodigdheden in één pakket kopen. Of de producten los uitkiezen. Als beginnende stempelaar is een bundel heel handig, je hebt precies alles wat je nodig hebt. Vragen of opmerkingen ik help je graag verder.