maandag 28 oktober 2019

Altijd iets leuks te doen bij-Ellen, bijvoorbeeld ook bloemschikworkshops voor de herfst en kerstNaast mijn grote passie stempelen en papier vind ik het ook geweldig om met groenmaterialen aan de slag te gaan. Ik heb de vakopleidingen bloemschikken gevolgd en meerdere masterclasses gevolgd om mij goed te verdiepen in bijzondere stukken. In atelier bij-Ellen kan je daarom ook regelmatig een originele bloemschikworkshop volgen. Daarnaast vind ik het ook heel leuk om voor jou iets moois te maken. Heb je een pot, schaal, vaas of wat dan ook en wil je die opgemaakt hebben met (droog) bloemen. Op afspraak maak ik dit graag voor je. Ik heb droogbloemen in het atelier. Verse bloemen heb ik niet standaard in huis. Dit gaat alleen op afspraak.


Wil je liever zelf aan de slag? Liever met de kerst aan de slag. Ook dat kan. De data zijn gepland waar je je alleen of met een paar personen op kan geven. Er zijn nog een paar momenten vrij om een aparte groep te prikken.

In de agenda op mijn site vind je alle informatie ook kan je je ook opgeven.

Liever toch met papier en stempels aan de slag? Op vrijdag van 10-12, 13-16 of zaterdag 10-13 ben je meestal welkom voor open atelier. Lekker zelf aan de slag gaan. Voorbeelden genoeg aanwezig. Ook kan je op deze dagen kant en klare kaarten, labels en cadeau verpakkingen kopen.


Dankjewel voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.

Liefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.