dinsdag 29 oktober 2019

Bijzondere achtergronden met embossing folder en een "super-die-tip"


Liefde op het eerste gezicht. Ken je dat. Dat had ik toen ik deze tags-dies zag. Wat een mooie verfijnde werkjes kan je hier mee maken. En toch heb ik er nog niet zo heel veel mee gedaan. Deze week heerlijk gespeeld met deze set van stempels en dies. Alles in combinatie met kleur aanbrengen. Of juist niet. Zie de witte kaart van afgelopen zondag.

Dit project heb ik gemaakt tijdens mijn FB live van maandag 28 oktober. Op mijn YouTube kanaal kan je de uitzending terug zien. 


De basis is een kaart Pear Pizzazz van 14,5 x 21 cm, gerild op 10,5 cm.
Hierop een Whisper White van 10 x 14 cm en deze met de embossing folder Country floral bewerkt. Zoek de juiste platen bij jouw machine. De mallen zijn heel mooi dik, eventueel je papier ligt bevochtigen om het niet te beschadigen. De super mooie dikke bloemen geef je wat kleur met een sponsje en inkt, uiteraard ook in Pear Pizzazz. De hoeken afronden met de Detailed Trio punch.

Het precieze knipwerk detail is dus de vogeltjes tag die, en deze is twee keer boven elkaar uitgesneden. Achter deze uitsnijding heb ik een stukje ww gemaakt. Tekstje erop en klaar is jouw kunstwerkje.

Dankjewel voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.

Liefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.