Doe meer met één stempelset, Love what you do in de hoofdrol bij meerdere projecten

Leuk om met een stempelset te spelen die ik al even niet meer gebruikt had.


Deze set is al een tijdje te koop bij Stampin' Up! Een zeer veelzijdige set. Ik laat je in dit blog bericht meerdere objecten zien die ik tijdens mijn fb live van maandag 21 oktober heb gemaakt. Wil je zien hoe ik het gemaakt heb? Neem dan snel een kijkje op mijn YouTube kanaal. https://www.youtube.com/watch?v=ZGu3AyckWNo Zeker de moeite waard om tot het einde door te kijken.......


Ik heb gewerkt met mooie warme herfstkleuren.
Early Espresso, Cajun Craze, Crushed Curry en Old Olive. Gestempeld op Whisper White.


Deze leuke dankjewel kaartjes liggen klaar voor alle Stampin' Up! klanten in oktober. Heb jij nog een stempelset op je verlanglijstje staan? Kijk dan even naar het lijstje hieronder of hij erop staat. 15% korting is toch snel verdiend! Wil je gebruik maken van deze korting? Geef dan je bestelling uiterlijk de 23e om 10 uur door.


Dankjewel voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.

Liefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice

Reacties