woensdag 23 oktober 2019

Een eenvoudige kado verpakking met groots effect


Misschien heb je deze verpakking al gezien afgelopen maandag tijdens mijn fb live. Ik geef je graag nog even de maten door. Ik was trouwens ge├»nspireerd door een bijdrage van Rineke in de FB groep Crafting bij-Ellen. Iedere maand hebben we daar een nieuwe uitdaging om elkaar te inspireren. Deze maand een cadeau verpakking maken. Aan het begin van de nieuwe maand wordt random een winnaar gekozen die een leuk papier pakketje wint. Wil je ook mee doen? Meld je dan aan voor deze groep. https://www.facebook.com/groups/CraftingBijEllen/?source_id=1436358753343107

De basis van deze verpakking is een strook van 5 cm x 30 cm. Uiteinden geponst met de tag topper pons. Je kan als basis Whisper White gebruiken en dit dan bestempelen. Of je neemt een stuk designpapier en maakt dit verder af.

Dankjewel voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.

L
iefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice