maandag 21 oktober 2019

Eendaagse Stampin' Up! kortingactie! 15% korting op vele stempel sets. Woensdag 23 oktober 2019

De stempels van Stampin' Up! zijn als set bijna nooit in de opruiming. Nu is er een hele leuke kortingsdag gepland. Op woensdag 23 oktober krijg je 15% korting op de stempels uit het overzicht.Ik ga in ieder geval 's morgens op tijd bestellen, want als de huidige voorraad op is dan kan ik ze niet meer met korting bestellen. Zit toevallig jouw set er bij die je al een tijdje wilde hebben? Nu is hij toch extra leuk geprijsd. Bijvoorbeeld de Very Versailles set die vorige week volop op mijn blog te zien was.


Wat is jouw favoriete set?

Je hoeft niet te wachten tot woensdag! Als je nu al weet wat je wilt bestellen geef het dan gelijk aan mij door via de mail of appje.  Ik zorg dat jouw bestelling dan ook de 23e eruit gaat en jij de korting ontvangt.

Zelf bestellen in de webshop kan natuurlijk ook altijd. Doe het voor deze kortingsactie dan wel de 23e oktober.

Deze stempelsets doen mee met de korting actie:Vanavond tijdens mijn fb live kom ik hier natuurlijk ook op terug.