dinsdag 15 oktober 2019

Herfst in atelier bij-Ellen, pompoenen, droogbloemen en bloemwerk met dit alles

Zoals je misschien weet heb ik meerdere passies. Wie niet?

Bloemschikken is naast papier/inkt en stempels ook een passie van mij. Veel bloemwerk en kaarten zijn kant en klaar te koop in het atelier. Ook zijn er leuke droogbloem boeketten, kransen en stukjes te koop.

Hier een verzameling van wat foto's van werken van mij. Tot begin november ben je van harte welkom in het atelier. Van donderdag tm. zondag ben je tussen 10 en 17 van harte welkom. Op andere dagen ben ik vaak aanwezig. Echter kan ik ook even op pad zijn.

Wil jij ook zelf iets maken? Informeer naar de mogelijkheden. Op mijn website in de agenda vind je in ieder geval de geplande mogelijkheden. https://bij-ellen.nl/agenda/
Waar vind je atelier bij-Ellen? 

  • Contact info

  • Bij Ellen
  • Herenweg 91, 1935AH Egmond-Binnen
  • (voor navigatie gebruik postcode i.p.v. straatnaam)
  • (06) 57 53 60 25
  • [email protected]