maandag 14 oktober 2019

Monthly Team Blog Hop October 2019 voor Kylie's Demonstrator Support Program


Oh ja, die is vandaag jarig. Oeps vergeten kaartje op de post te doen. Herkenbaar? Mij gebeurd dit helaas nog te vaak. Daarom wil ik daar systeem in brengen. Eerste stap is om een voorraadje kaarten te maken. Want verjaardagskaarten heb je nooit te veel. Deze week op mijn blog van snelle eenvoudige kaartjes naar iets complexere tijdrovendere exemplaren. Veel plezier.

Zo leuk dat je mijn  blog bezoekt. Waar je ook vandaan komt. Vertalen doe je eenvoudig via de google translate button op dit blog. Dit blog bericht doet mee met de blog hop van de training die ik bij Kylie en Bruno Bertucci uit AustraliĆ« volg. Verderop in dit bericht vind je een lijst met namen van collega's die jou ook kunnen inspireren. Heel veel plezier alvast.

So nice of you to visit my blog. Where you come from. Translate do easily using the translate button on this blog. This blog post has joined the blog hop training that I follow at Kylie Bertucci from Australia. Later in this report you will find a list of names of colleagues who can inspire you. Have fun already.Deze kaart heeft alles wat een kaart mooi maakt denk ik. Spannende stempel details. Een mooie bloem. Alles in bijpassende kleuren van papier, inkt en embellishments.

Hoe heb ik de kaart gestempeld? Neem een kijkje op mijn YouTube kanaal bij de replay van mij FB live. De algemene link naar dit kanaal is deze: https://www.youtube.com/channel/UCSv2qt7lZnyqXARhYUw53nw?view_as=subscriber 
en als je er dan toch bent, abonneer je gelijk, mis je geen enkel filmpje meer van mij.
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Wil je nog veel meer geweldige inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op de blogs van onderstaande collega's. Blog gezellig even over de wereld. Heel veel plezier.
Dankjewel voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.

Liefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.

Naast de vele Stampin' Up! workshops die ik geef kan je bij-Ellen ook andere workshops volgen. De kerstworkshops staan nu ook op mijn site.