maandag 14 oktober 2019

Nature's beauty achter bomen verstopt, eenvoudige techniek met groots resultaat.


Deze kaart zag ik op het internet voorbij komen en ik was gelijk verliefd op de techniek. Bij het voorbeeld was het hertje achter de bomen gestempeld. Een geweldige kerstkaart. Eenvoudig te maken met groots resultaat.
Ik was in de ban van het weer bij het maken van deze kaart. Heel veel regen. De vos en het konijn zullen het vandaag in het duin ook niet fijn hebben gehad. Ze zoeken vast een lekker plekje tussen de bomen.

Wil je weten hoe ik het gemaakt heb? Kom eens lang of ga ook op internet speuren......

Heel eenvoudig te maken.

NATURE'S BEAUTY CLING STAMP SET

Dankjewel voor je bezoek aan mijn blog.
Veel plezier en inspiratie.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg jouw bestelling graag voor je.
Liefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.