zondag 27 oktober 2019

Spelen met dies tot een witte delicate kaartDeze week zag ik een aantal witte kaartjes voorbij komen op de sociale media. Wat mooi. Hierop geïnspireerd ging ik aan de slag. Vandaag een kaart waar op de voorkant niet gestempeld is. Natuurlijk wel een iets aan de binnenkant.
De vogel tag van deze dies is zo subtiel Ik heb er een ovaal van gemaakt door hem twee keer uit te stanzen en aan de onderkant te bevestigen. Een precies knipwerkje. De vogeltjes zitten lekker op de tekst. Wel even een dimension eronder. Deze tags dies zijn zo geweldig. Doe er veel  te weinig mee.
BOTANICAL TAGS DIES 

Uit Whisper White de vogellabel en de tekst gesneden en dit daarna op een WW kaart geplakt. Het uitgesnedene en de omtrek worden dus weer samengevoegd.
Dankjewel voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.

Liefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.