dinsdag 5 november 2019

Floral Essence zelf gemaakt design papier verwerkt in een kadobonkaart.

Maandag tijdens mijn fb live maakte ik dit design papier. Ik begon met een halve A4 van Whisper White. De kleuren Cajun Craze, So Saffron en Old Olive heb ik gebruikt. Denk bij het maken van zo een papier alvast aan wat je er later mee wilt maken. Pas de manier van stempelen hier op aan. Ik bedoel grote motieven die niet herkenbaar zijn als er maar delen worden gebruikt zijn niet geschikt voor een kleine kaart. Stempel niet te veel over elkaar. Ik vind het sponzen door de mal van de pons een extra dimensie geven aan de stempels. Later deze week zie je dit nog een keertje voorbij komen. Dan gebruik ik het anker op een andere manier.

Ga net zolang door met stempelen totdat je tevreden bent. Stop echter wel op tijd. Maak er geen kliederboel van.

De "kado-bon-kaart" maak je volgens het volgende schema:

Basiskaart van stevig cardstock van 10,5 x 25,5 cm, ril dit op 4, 12, 15 en 18 cm.
Vouw de kaart zodat je een 'dubbele plooi krijgt van 3 cm hoog. Snij deze in het midden in (hier past je kado kaart tussen) en pons een half rondje uit.Werk de kaart naar eigen fantasie of zoals het voorbeeld af met (eigengemaakt) design papier.Natuurlijk heb ik de rest van het design papier ook gebruikt in projecten. Morgen laat ik je er meer van zien.

Wil je graag zien hoe ik dit gestempeld heb en hoe ik deze kadobonkaart in elkaar zet? Kijk dan mijn fb live van afgelopen maandag terug op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=wSwJLvqLma0Dankjewel voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.


Liefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.