zaterdag 30 november 2019

Makkelijk en mooi kerstkaartje in de Stampin' Up! Demo bloghop van November.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vandaag kan je gezellig mee hoppen naar de blogs van allemaal collega Stampin' Up! demonstratrices. Voor wie nog even een paar cadeautjes wil maken. OF toch nog een stel kerstkaarten. Je vindt vast leuke inspiratie op mijn blog of op de blogs van één van mijn collega's. Heel veel plezier. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Je wordt hier iedere dag geïnspireerd!

Een kerstkaartje 2.0 noemen we dat. Lekker makkelijk, snel klaar en toch heel stijlvol. Wat wil een mens nog meer?
Nou graag de maten en als het kan dan ook graag nog even een filmpje...
Uw wordt op uw wenken bediend. Zo werkt bij-Ellen. Behulpzaam voor haar klanten en haar Tulpenteam. Ze vindt het zelf gewoon zo leuk en wil dit graag op anderen over brengen.De basis is een kaartje Whisper White van 10 x 20 cm. ( uit een A4 kan je 3 kaartjes snijden als je het op 9,9 cm. afsnijd. )

Hierop een stukje designpapier, hier zwart/wit ruitje van 9 x 9 cm. 

Stempel op een restje WW 2x het boompje en pons dit uit. Op een strookje stempel je de tekst.

Plak alles op de kaart, de boompjes en tekst met dimensionals. 

Wil je nog een glimmertje toevoegen? Ik heb bestaande Rinestones rood gekleurd met een stampin blend. Rood is toch wel gezellig hierbij.

Toch liever even "live" zien hoe ik dit in elkaar zet? Ga naar mijn YouTube kanaal en in 5 min. laat ik het je zien. 


En weet je wat nu zo leuk is? Je kan gelijk ook door hoppen naar een Stampin' Up! collega om daar ook inspiratie op te doen. Neem een kijkje op het blog van Yvonne. Altijd goed voor mooie projecten. Veel plezier.

https://stampinclubnl.blogspot.com/…/stampin-up-nl-demos-bl…

En hier ook een lijst met alle andere collega's die meedoen met deze bloghop:

1. Corinne Oosterhoff

Dankjewel voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.

Liefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.