maandag 4 november 2019

Sailing Home design papier zelf stempelen, kaart voor Kylie's International Stampin' Up! Blog Highlights.


Eén van de mooie dingen van het merk Stampin' Up! is de lijnen in papier, stempels, kleuren en hoe alles bij elkaar past. Zo heeft de stempelset Sailing Home geweldig design papier. Toch vind ik het leuk om zo af en toe zelf papier te ontwikkelen. Deze week ga je diverse voorbeelden voorbij zien komen. 

Deze kaart doet mee met een uitdaging:

Kylie's International Blog Highlight November 2019Als je naar het blog van Kylie gaat zie je nog veel meer mooi voorbeelden van kaarten gemaakt met het thema ondersteuning/ encouragement. Je kan door stemmen op de kaarten. De 10 met de meeste stemmen doen eind november mee met een internationale bloghop. Wil je stemmen, mag best op mij stemmen als je mijn werk mooi vindt. Dankjewel!De basis was een A5 stuk Whisper White. Hierop heb ik gestempeld met Sahara Sand en Night of Navy. Door een mal te maken van de anker die kan je de ankers ook sponzen. Maak het niet te druk en houd rekening met hoe groot je afbeeldingen zijn en wat je er van wilt maken. Ik heb van die ene a5 4 verschillende objecten kunnen maken. Je ziet ze van de week in mijn blog wel voorbij komen. Tijdens mijn fb live van maandag 4 november ga ik met deze techniek aan de slag, echter met een andere stempelset. Uitzending gemist? Je kan ze altijd later terug zien op mijn YouTube kanaal.


Heb je al gehoord of gelezen van het nieuwe concept van bij-Ellen?
Wil jij geweldige kaarten maken? Vind je kleuren heerlijk ontspannend? Inspiratie krijgen in combinatie met mooie materialen en direct aan de slag kunnen gaan. Dan is Kies voor Kleur echt iets voor jou. Iedere maand een SUper pakketje. Lees er hier snel meer over. https://bij-ellen.nl/blog/stampin-up!-kies-voor-kleur.htmlDankjewel voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.

Liefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.