donderdag 14 november 2019

Swapps, oftewel "ruilcadeautjes" voor Stampin' Up! OnStage Dormund 2019

OnStage is het halfjaarlijkse Stampin' Up! feestje! In één van de 10 landen waar SU actief is wordt het 3 daagse feest gehouden. In de andere landen zijn er ééndaagse evenementen. Van 14 tm. 16 november geniet ik hiervan in Dortmund. Vorig jaar was ik hiervoor naar Orlando.

Dit jaar ga ik onder andere met 4 meiden van mijn Tulpenteam dit feestje vieren. We hebben samen een appartement gehuurd en om alle beurs activiteiten heen gaan we ons vast ook prima vermaken. Hapjes en drankjes zijn mee, knutselspullen natuurlijk ook. Hou mijn facebook in de gaten. Ik zal hier vast regelmatig iets van delen.

Een gewoonte die we als knutselaars veel hebben is dat we dingen willen delen. Hier gaan we vooral ruilen. Velen maken iets om te ruilen, een swapp. Het leuke is dat je met heel veel nieuwe ideetjes weer thuis komt. Ik denk dat ik mijn "Oogst" in een volgende fb live laat zien als ik weer terug kom.

Dit jaar heb ik een heel Hollands cadeautje gemaakt. Een zakje met tulpenbollen. Natuurlijk moest ik aan de slag met de set Frisse Wind. Tulpen, molens en nog meer is wat deze Nederlandse set heeft.


Als basis heb ik een craft zakje gebruikt waar tulpen goed in bewaard kunnen worden. Dit heb ik bestempeld met de Molen met tulpen van de set Frisse Wind.

Ik heb stroken van 4 cm x 29,7 cm gesneden van Whisper White en deze bestempeld met de tulpen. 
De tekst Just for You heb ik gebruikt uit de set Vibrant Vases.
De uiteinden heb ik afgewerkt met de Delightful Tag Topper.
In de zakjes zitten 5 tulpen bollen, Tulipa Bigi Brassa. Op mijn site lees je nog een leuke tip om je potten te vullen met bollen. https://bij-ellen.nl/rondleidingen/bollenpotten-vullen!.html


Ik hoop dat ik velen blij kan maken met mijn cadeautjes.Dankjewel voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.

Liefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.

FRISSE WIND CLING STAMP SET (DUTCH)
Frisse Wind Cling Stamp Set (Dutch), 150877