zaterdag 2 november 2019

Voor het gelukkige paar, tortelende vogeltjes van de Botanical Tags


Deze kaart doet mij heel sterk denken aan de moeder van een jeugdvriendin van mij. Zij kon zo mooi gedetailleerd knippen. Laatst bekeken we nog samen haar werkboeken. Helaas hebben we beiden al afscheid van onze moeder moeten nemen. Toch denken we graag terug aan die tijd. Ze zouden eens moeten weten hoe wij dit nu doen......

Wat is het toch een geweldig apparaat een bigshot. Het prachtigste knipwerk met deze mooie Dies. En ook relief is zo aangebracht met deze geweldig lijst. Gelukkig heb ik weer trouw kaarten op voorraad zal maar zeggen.

De vogels zijn dubbel uitgesneden, precies aansluitend eruit gesneden.

Maandag 28 okt. tijdens mijn fb live liet ik zien hoe ik dit deed.

Dankjewel voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.

Liefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.