maandag 30 december 2019

Bollenzakje met Nieuwe Bloesems decoratie

Een jaar weer bijna om. Hoe heerlijk is het om een leuke decoratie te maken met een voorjaar bolletje? Een hyacintenbol in een zakje.Vrijdag gaat de nieuwe catalogus live en begint ook de SAB periode. Ik hou dan ook een open dag. Dit zakje kan jij dan gezellig komen maken. Lekker aan de slag met de nieuwe materialen en natuurlijk ook even kijken naar wat nieuwe spullen. Tussen 10 en 17 ben je van harte welkom. In tegenstelling tot eerdere berichten ben ik er niet op de zaterdag

Hoe heb ik dit gemaakt?

Stempel de gewenste bloemen en blaadjes op een Whisper White met memento inkt. Ik heb de afdrukken uitgesneden met de bijbehorende dies. Even laten drogen en daarna inkleuren met de Stampin Blends. Ik werk hier met de light en dark Calypso Coral.Wil je meer weten over het kleuren met de Stampin Blends? Misschien is de "cursus" Kies voor Kleur iets voor jou? je leest er hier meer over: https://ellenliefting.blogspot.com/p/kies-voor-kleur.html

Op een kraft zakje, ik heb een bollenzakje gebruikt heb ik de decoratie geplakt. Ik heb een basis van Calypso Coral gebruikt met de nieuwe pons: Label me lovely.
 Plak de bloemen en blaadjes op met behulp van demensionals.De bol kan prima zonder water, hij komt langzaam uit.

Wil je het proces van dit maken zien? Neem dan een kijkje op mijn YouTube kanaal. Ik heb dit gemaakt tijdens mijn facebook Live van 30 december. Voor één keertje in de middag. Normaal ben ik altijd op maandag om 19.30 uur live. De link naar deze live: .


Dankjewel voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.
Liefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.

Vanaf vrijdag 3 januari is deze stempelset via mij te koop.
Heb je interesse om demonstratrice te worden, lees hier dan verder.