donderdag 5 december 2019

#simplestamping kaartje als Sinterklaas cadeautje van mij voor jou.

December is een heerlijke, drukke maand. Het sinterklaasfeest is vandaag. Daarom deze kaart uitleg met een filmpje van mij. Ik geef natuurlijk het hele jaar deze cadeautjes, vandaag eentje extra. Iedereen die deze post ziet, een reactie er bij zet en mij een berichtje stuurt met adres gegevens, krijgt een leuke kaart toegestuurd. Doen hoor!


Soms is een stempel zo leuk dat er weinig nodig is om een mooie kaart te maken. In dit korte filmpje laat ik je zien hoe je met een kladpapiertje als hulpmiddel snel een leuk effectje kan maken. Heel eenvoudig. Voor iedereen te doen.

Whisper White basiskaart 10 x 20 cm, rillen op 10 cm en
oplegkaartje van 9,5 x 9,5 cm
restje gekleurd cardstock, hier Poppy Parade
gestempeld met Memento Zwarte inkt.
twee klad papiertjes en repositioneerbare lijm.

Wil je weten hoe? Kijk dan dit korte filmpje met alle uitleg:
Wil je iets meer kleur in je kaart aanbrengen? Kleur dan de stempelafdruk hier en daar in. Ik heb hier gewerkt met de Stampin' Blends. Heb je deze nog niet, of heb je ze wel maar werk je er nog niet of te weinig mee? Misschien is de (thuis) cursus Kies voor Kleur iets voor jou. Iedere maand een pakketje van 2 blends met materialen, uitleg op papier en in een filmpje. Je kan iedere maand met de 1e les beginnen. In december wordt les 2 uitgeleverd. Gun jezelf, of een ander dit leuke cadeau. Via deze link lees je er meer over. https://ellenliefting.blogspot.com/p/kies-voor-kleur.html

Hier zie wat een verschil een gekleurde kaart maakt. De een vindt de witte mooier. De ander deze rode. En dat is nou zo leuk als je het zelf maakt. Je kan alles zelf kiezen. Veel plezier met kiezen en maken!


Dankjewel voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.

Liefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.