maandag 9 december 2019

Stampin' Up! 3 snelle feestelijke cadeautjes met Sip Sip Hooray NL

Tijdens mijn fb live van maandag 9 december maakte ik deze snelle leuke cadeautjes. Leuk om bijvoorbeeld in plaats van een kerstkaart te doen. Of om je tafel mee te versieren. Niet alleen leuk in december. Ook in andere tijden van het jaar geven we natuurlijk wel eens een feestje. De werkwijze spreekt denk ik voor zich. In de filmopname zie je het hele proces. Heb je vragen of opmerkingen dan lees ik het natuurlijk graag.

Neem gerust een kijkje op mijn YouTube kanaal om te zien hoe ik alles gemaakt heb.


Dankjewel voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.

Liefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.