Tulpen in de hoofdrol voor de Team Blog Hop van December 2019

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Zo vlak voor kerst is een kerstkaart misschien wel het meest logische. Echter met zo een mooie nieuwe tulpen stempel met bijpassende pons kon ik de verleiding niet weerstaan om een tulpenkaart te maken. De eerste tulpen komen bij ons uit de kas. Het voorjaar komt er aan.


De tulp is gestempeld door inkt op een glasplaat te drukken. Met water te besprayen en dan afdrukken. Twee kleuren door elkaar. Mango Melody en Pumpkin Pie. Deze kleuren haalden de kleuren van de eerste echte tulpen van dit seizoen zo mooi bij elkaar. Het is de Tulipa Dow Jones.


De tulpen bollen worden bij ons in de kassen op tray gepland en daarna op water gebroeid. Een mooi proces. Op zaterdag 18 januari is er een combi van een workshop met een rondleiding. Je leest er meer over in de agenda op mijn site. volg deze link  https://bij-ellen.nl/agenda/?a=full&id=234

Wil je zien hoe ik deze kaart gemaakt heb? Neem dan een kijkje op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=JrMGSkfd8lALeuk dat je mijn blog bezoekt. Iedere dag vind je hier inspiratie. Soms alleen een foto van een kaart. Soms een heel leuk project. Wil je nog meer inspiratie, scrol dan zekers verder door naar beneden. De collega's van over de hele wereld delen graag hun werk en inspiratie met jou.Meer inspiratie vind je door op de lijst van mede hoppers hieronder te klikken:


Dankjewel voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik adviseer je er graag over.
En wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.


Liefs Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.

Deze stempelset en Dies zijn vanaf 3 januari te bestellen. Heb je nog geen catalogus voor het voorjaar van 2020? Laat het me weten.

Reacties

I love tulips and your tulip card is gorgeous. It must look amazing when all those tulip bulbs bloom.
Love how you colored your tulips! If only I lived close enough to be able to tour your tulips next month... heaven! Thanks for the inspiration.
Absolutely gorgeous Ellen :-)
Love the tulips and the colour Ellen! Thanks for being part of my International Highlights this month! All the best with the voting!
Ineke zei…
Weer een mooie inspiratie, was het maar 3 jan!! Fijne feestdagen alvast Ellen!
Mooi Ellen. Ben gek op tulpen, nog ‘even’, dan kunnen ze weer op tafel.
Deb Macdowell zei…
How lucky you are Ellen to live with all those gorgeous tulips! Your card is so bright and cheery! :)
Libby Dyson zei…
A lovely card and I loved your inspiration photo too. Thanks for the inspiration