dinsdag 28 januari 2020

3 Extra mogelijkheden met de Label me Lovely Punch

Dat een pons een super instrument is hoef ik niemand denk ik uit te leggen. Dat je er veel meer mee kunt vergeten we misschien soms wel eens. Tijdens mijn FB live liet ik je een aantal mogelijkheden zien.


Deze verzameling maakte ik tijdens mijn fb live. Nou ja bijna alles.....Maak met je pons een mal en spons de achtergrond. Verhoog je geponsde afdruk met een extra ponsje in de zelfde kleur als je kaart.


Ook bij mij gaat weleens iets niet goed, mooie achtergrond gemaakt. Stempel erop gezet en dan stempel laten vallen. Lekker handig tijdens een FB live. Omwille van de tijd maar even een andere, snellere oplossing gezocht. 


Wil je weten hoe ik dit "zakje" maakte voor die leuke set met dubbele labels? Hou dan dit blog in de gaten. Binnenkort een leuke valentijn uitvoering van dit tasje.


De stempelset The Gang's all meer is niet te koop! Het is een SAB actie stempelset. Je kan hem gratis kiezen bij een bestelling van 60 euro. Leuk toch!