dinsdag 21 januari 2020

3 (misschien vergeten) stempeltechnieken, o.a. werken met de Stamparatus en maskeren. Tulpen in de hoofdrol

Apparaten en machines zijn uitgevonden om het ons makkelijker te maken. De wasmachine, vaatwasser en ga zo maar even door. Niet meer weg te denken toch?

Zo zijn er in stempelland ook een aantal handige hulpmiddelen. De Stamparatus is er zo één. Alleen waarom is het zo makkelijk ding. Tijdens mijn fb live heb ik er weer mee gewerkt en neem je graag mee in de gemakken ervan. Een techniek die zo veel meer aan je stempelwerk geeft is maskeren. Ook dat heb ik tijdens deze fb live weer eens laten zien. Ga er lekker zelf mee aan de slag. 


Deze 3 voorbeelden maakte ik tijdens mijn fb live. De technieken zijn kort en duidelijk te zien.


Maskeren en 1e, 2e, 3e en 4e generatie stempelen.


Met de Stamparatus kan je zoveel meer dan je misschien zou denken. Hier een voorbeeld.

De foto's van de andere kaarten zie je morgen op mijn blog.