zondag 5 januari 2020

Geweldige actie periode bij Stampin' Up! Wat zou jij uit kiezen?


Het begin van een nieuw jaar is bij Stampin' Up! altijd een feestje. De Sale-A-Bration, kortweg de SAB.
Vandaag neem ik je graag mee op een tour langs de blogs van collega demonstratrices om inspiratie op te doen. De linken naar de blogs vind je verderop in dit bericht.

Wat zijn er weer ontzettend veel mooie nieuwe producten bij gekomen. Hoe lastig om hier een keus uit te maken. Vandaag neem ik je graag mee in de wondere wereld van de tulp. En wel met de stempelset Tijdloze tulpen. Er is ook een bijpassende pons. Met deze combinatie kan je eindeloos veel mooie dingen maken.

Voor deze kaart heb ik inspiratie opgedaan bij een workshop die ik gevolgd heb bij Miranda Degenaars. Met deze inspiratie ben ik verder aan de slag gegaan. En dan natuurlijk met de materialen van Stampin' Up!En ja natuurlijk vind ik de tulpenset helemaal geweldig omdat wij een bollenkwekerij en Tulpenbroeierij hebben. Mijn atelier ligt tegen de tulpenkassen aan.

Wil je meer weten over deze kaart en of over tulpen? Dan kan op een paar manieren:

  • zaterdag 18 januari Tulpenworkshopdag, meer info op mijn site, 
  • zaterdag 22 februari Crafting marathon, van 8 tot 20 creatief aan de slag, meer info op mijn site
  • zaterdag 21 maart Stampin' Up! demodag, alleen voor SU demo's, meer info op mijn site.
  • werkbeschrijving ontvangen van deze kaart?
    * bestel tijdens de SAB iets bij mij en je ontvangt de werkbeschrijving via de mail.
    * Stap in als demonstratrice in het Tulpenteam en ontvang deze werkbeschrijving en nog veel meer beschrijvingen en nuttige tips.
In de agenda van mijn site vind je alle info en ook aanmeldingsmogelijkheden:


Leuk dat je mijn blog bezocht heb. Leuk als je een reactie bij dit bericht plaatst. 
Hoogste tijd om ook een kijkje te nemen op de blogs van collega demonstratrices. Veel plezier en inspiratie van deze creatievelingen!6. helaas vervallen.


7. helaas vervallen.